Spetterdespat!

‘Wie wil er met me schuitjevaren?’ vraagt meneer Paard.
‘Ik!’ roepen Poes en Hond en Big. ‘Ik ook, meneer Paard, alstublieft!’ piept eend.

Recensie
De spetters vliegen er vanaf in dit spannende en ontzettend leuke verhaal over varen op de woeste zee. De dieren maken een wild ritje in een boot. Door de hoge golven, vallen ze uit de boot. Zo plons, in het diepe water. Het paard redt de andere dieren uit het water. Maar de dieren vonden het ritje in de boot zo leuk, dat ze direct nog een keer willen.

Mijn dochtertje van 2 jaar vind dit boek superleuk. Vooral de hoge golven en het diepe water vind ze een heel leuk stukje. De eerste keer dat ik dit boek voorlas, moest ik het dan ook gelijk nog een keer lezen, en nog een keer, en nog een keer….

Spetterdespat is dan ook een boek wat niet gauw verveelt. Vooral peuters zullen dit boek super leuk vinden! Uiteraard spreken de prachtige illustraties voor zich.

Spetterdespat! – Nicola Smee
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share