Het kleine Nutella boekje

Naast pindakaas, speculoospasta en aardbeienjam staat er heel vaak chocoladepasta op de ontbijttafel. En niet zomaar chocoladepasta: Nutella! De enige echte chocolade-hazelnootpasta uit Italië.

Er is nog zoveel meer mogelijk met dit bekende broodbeleg dan het enkel op je witte boterham te smeren: in dit boek daarom meer dan tachtig verassende Italiaanse recepten. Van Nutella-cakejes tot Nutella-koekjes, en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan bod! Voor iedereen die van chocola houdt!

Recensie
Het kleine Nutella boekje is echt iets voor de Nutella liefhebbers. Er staan heerlijke recepten in waarvan het water je in de mond loopt. In het begin wordt de geschiedenis Nutella verteld, welke ik interessant vond om te lezen.

Zelf hebben we al de Salami rol van Nutella en de knapperige koekjes gemaakt. Deze vielen er in de smaak. In het boek staan veel leuke recepten waarvoor je niet te veel ingrediënten. De recepten uit het kleine Nutella boekje zullen hier nog vaak gebruikt worden.

Het kleine Nutella boekje – Paola Balducchi
Kookboek, 192 pagina’s, Becht
Bestel hier via Bol.com >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Elke dag lekker koken [kookboek – 101 recepten]

Elke dag lekker koken….. ja dat willen we allemaal wel. Maar hoe doe je dat …