Badpakken passen [persoonlijke blog]

Juni. Badpakken passen, niet mijn favoriete bezigheid. Bikini’s passen trouwens ook niet, maar dat is na twee zwangerschappen –waarvan 1 drielingzwangerschap- en een buik die roept BUIKWANDCORRECTIE!!! (waar ik overigens niet naar luister) niet meer van toepassing. Badpakken passen dus.

badpak-persoonlijke-blog-copyright-trotse-moeders-pien-1Ik neem een flinke stapel mee in niet te rare kleuren en patronen, met beugels en versteviging, maar die er toch nog een beetje leuk uitzien. Uiteindelijk vind ik er eentje die daadwerkelijk past en de boel redelijk in bedwang houdt.

Zwart met witte stippen en ook nog rode en roze bloemetjes. Een beetje een ouderwets modelletje. Hij kan zomaar doorgaan voor retro. Nee, wacht eens even dit is natuurlijk een überhip retrobadpak in jaren ‘50 look! En hij staat nog goed ook!

foto: S. Claessen

Hoera, hier kan ik mee voor de dag komen. Ik ben een überhippe moeder! Het badpak gaat een maand later mee op vakantie en functioneert uitstekend.

Oktober. De herfstvakantie is gevuld met activiteiten waaronder een ochtendje zwemmen met grote zoon van zeven. We klooien wat rond in de stroomversnelling, gaan tig keer de waterglijbaan af en hebben dikke pret.

Na een tijdje ga ik naar de w.c. en zie iets met een bekend patroon in het voorbijlopen. Ik negeer het. Ik kom terug bij mijn zoon die zegt: mama, kijk eens daar!

Ik kijk en zie -hoe zal ik het aardig zeggen- twee mevrouwen me nog wat meer rondingen dan ik, vrolijk naar me wijzen en zwaaien. Ze zijn een jaar of 75 à 80 en de rondste heeft exact hetzelfde hippe retro badpak aan als ik. Ik zwaai en lach braaf terug.

Goed, ik heb dus een senioren badpak gekocht, zucht.

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share

About Pien

pien@hupemail.nl'
Mijn naam is Pien en ik ben trotse moeder van 4 kinderen. Zoon B is 8, en M, T en P zijn een twee-eiige drieling van 5; 2 jongens en 1 meisje. Ook hebben we nog 2 katten met de klinkende namen Postbode en Rode Gerrit. Ik ben al meer dan 10 jaar getrouwd met meneer B. en ik werk 4 dagen per week in de culturele sector.

Check Also

Ben jij klaar voor het strand in 2022?

Lekker naar het strand? Vergeet deze dingen niet Ben jij al klaar voor het strand …

Share
Share