App: Mobile media guard

Mobile media guard-1Vandaag eens gedoken in de app Mobile Media Guard. Ik heb hem geïnstalleerd, een account aangemaakt en een naam gegeven aan het toestel. En toen zei die “mobile media guard is running”.  Maar geen idee wat het doet of gaat doen.

Toen maar eens gegoogled. Oh, ik moet $50 per jaar betalen om de media-files op de telefoon van mijn kinderen te kunnen zien. De app die ik net gedownload heb is voor de telefoon van mijn kind (de mijne heeft er nog lang geen, hij is 4 jaar, maar ik was toch wel benieuwd). De kind-app is dus gratis, maar om als ouder de content te kunnen zien op het “parent portal” moet je betalen.

Je krijgt dan de mogelijkheid om foto’s en filmpjes gemaakt op dat toestel of gestuurd naar dat toestel in te zien. Je krijgt e-mail alerts als er een nieuw media-file is of als de app uitgezet is. Hoeveel heeft een Nederlandse ouder over voor een dergelijke functie?

Lees ook andere recensies van android app’s voor bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Tab:
Bereken de BMI van je kinderen
Vakantie EHBO gids
Easy tie app

About marijke

marijke@ideacomapny.nl'

Check Also

Knippen en plakken

Joehoe! Het heeft even geduurd maar het is me eindelijk gelukt. Knippen en plakken met …