Het Gottmer prenten (doe) boek

Een doeboek is altijd een feest voor kinderen. Lekker kleuren, lezen en spelletjes spelen. Bij ons bewaken mijn kinderen elk hun eigen doeboeken met hun leven. Want die zijn echt van henzelf en kunnen ze lekker zelf uren mee spelen. Uitgeverij Gottmer komt deze zomer met een eigen doeboek. Met allerlei bekende karakters van hun boeken. Dikkie Dik, Aadje Piraatje, Rupsje Nooitgenoeg en Pom Ti Dom. Dit zijn slechts een aantal van de figuren die je hierin terg gaat vinden. Ideaal, want zo wordt dit boekje nooit saai.

Het doeboek is bedoeld voor kinderen van 3 jaar t/m 7 jaar. Dit lijkt een groot leeftijdsverschil voor in één boek. Dit hebben ze slim opgelost. De jongste kinderen beginnen vooraan en voor de oudere kinderen zijn vooral de spelletjes achterin een uitdaging. Het wordt namelijk steeds moeilijker naarmate je verder in het boek bent. En als je kind geluk heeft, wint hij of zij ook nog een prijs. Hoe? Dat verklap ik niet. Laat ze dat zelf maar uitzoeken…

Al met al is Het Gottmer Prenten (doe) Boek echt erg leuk. De spelletjes zijn zeer gevarieerd en ook leuk voor in de auto en op vakantie. Je kan het zo gek niet verzinnen en het staat erin. Een aanvulling op de bestaande doeboekjes is dit zeker. Eigenlijk van een hele andere categorie. Deze beland niet zo snel bij het oud papier. Daar durf ik om te wedden!

Het Gottmer Prenten (doe) Boek – Joukje Akveld en Annemarie Terhell
Doeboek, paperback, 96 pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share