Little Live Pets – schildpad [recensie]

little-live-pets-schildpad-recensie-trotse-moeders-1Poeder is een schattige schildpad. Als het warm is, neemt ze graag een koele duik in het water. En als het tijd is voor een dutje, drijft ze rond op een ijsberg! Ze voelt koud aan, maar ze heeft een warm hart. Poeder beweegt en gedraagt zich net als een echte schildpad. Ze gebruikt haar zwempoten om op het land te lopen, maar zodra ze water voelt, peddelt ze rond als een echte zeeschildpad in haar nopjes! Zij is een van de Little Live Pets die graag nat worden!

Recensie
Volgens de fabrikant is deze Little Live Pet geschikt voor kinderen van 5-12 jaar. Om te kijken of oudere kinderen deze ook leuk zouden vinden, ga ik hem aan mijn oudste zoon van 11 jaar. En hij vond het enorm schattig!little-live-pets-schildpad-recensie-trotse-moeders-2

En hoewel hij meestal de voorkeur geeft aan “even snel douchen” ging hij meteen met de schildpad in bad. Helaas deed hij het in eerste instantie niet…. We hadden niet opgemerkt dat op de verpakking staat dat er nog geen batterijen in zitten. Er worden ook geen batterijen bijgeleverd, wat ik altijd erg jammer vind bij kinderspeelgoed. Houd daar dus rekening mee, mocht je een Little Live Pet aan een kind cadeau willen doen!

Gelukkig hebben we batterijen op voorraad en terwijl het bad verder vol liep, voorzag ik Poeder de Sneeuwschildpad van een batterij. Wel prettig dat je die zelf kunt verwisselen wanneer hij op is. En toen deed hij het! Hij zwom vrolijk rond in de badkuip, kon zichzelf omdraaien wanneer hij op zijn kop in het water werd gelegd en corrigeerde zijn richting wanneer hij een obstakel tegenkwam.

Voor kinderen superleuk, ook voor grotere kinderen! Waar mijn oudste normaal gesproken binnen 5 minuten uit bad is, heeft hij nu echt een hele tijd met de rondzwemmende schildpad gespeeld. Deze kan overigens ook op het droge bewegen, wat extra pret gaf (van een loopplank het water in plonzen is natuurlijk grappig!).

little-live-pets-schildpad-recensie-trotse-moeders-3

Kortom: leuk badspeelgoed van goede kwaliteit en hij ziet er echt erg schattig uit!

Om de Little Live Pets schildpadden van Bot-i te bekijken (of te bestellen), kun je op de afbeelding met de kleur van je keuze klikken.


poeder-schildpad-trotse-moeders

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …