Het verschil tussen mannen en vrouwen [video]

Het begon met een uitspraak gisteren van mijn oudste zoon. “Mama, ik dacht aan helemaal niets en dat is knap, want dat kunnen vrouwen niet!”. Tien jaar is hij, maar hij loopt al sinds hij 8 jaar is stage bij een echte uitvinder waar hij behalve programmeren, kennelijk ook andere dingen leert.

De volgende ochtend deelde een vriendin het onderstaande filmpje op Facebook. Mijn zoon keek mee en zei: “Precies! Dat is nou precies wat ik bedoel!”. Tien jaar, dat wordt nog leuk in de pubertijd 😉

Geniet maar mee met onderstaande video uit “Mark Gungor – Tail of Two Brains”:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Cortex Challenge Geo

Geo-versie van het snelle hersentestspel Cortex! Stel je hersens op de proef in dit leuke …

Share
Share