Helder en Modern

karinvandewielfotografieVan oogstrelend tot adembenemend. Fotograaf Karin van de Wiel maakt met een spel van donker en licht de ultieme foto’s van jouw speciale moment. De zwangerschap of je kind, het worden ware kunstobjecten.  Door de speciale belichting, moderne fotografietechnieken en een persoonlijke benadering krijg je altijd mooie en unieke foto’s.

Zwanger op de foto
Iedere fotoshoot is anders, omdat iedere zwangere anders is. Het maken van een foto wordt daarom ook heel persoonlijk benaderd. Van tevoren wordt besproken wat je mooi vindt en wat erbij jou past. Een beetje stoer en eigenwijs of juist romantisch. Met speciale belichting komen altijd jou zwangerschapsvormen mooi uit.

Zoals je kind is
“Bijna altijd heb ik direct een goede klik met kinderen”, zegt Karin. “Er is ook altijd ruimte voor een grapje. Kinderen krijgen tijdens het schieten van de foto’s veel vrijheid en ouders kunnen het even helemaal loslaten.” Bij kinderfotografie staat echt het kind centraal. Voor afleiding wordt gezorgd waardoor het kind echt wordt neergezet zoals het is.

Maak een afspraak
Via de mail kun je een afspraak maken met de studio. Een fotoreportage kan variëren van een half uur tot een uur. Je krijgt daarna een link toegestuurd met de foto’s, waaruit je een keuze kunt maken en de definitieve foto’s besproken worden. Naast zwangerschapsfotografie en je kind op de foto zijn er ook Newbornshoots op locatie mogelijk.

Kijk voor meer informatie op zwangeropdefoto.nl of jekindopdefoto.nl

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Je kind op de foto.nl (deel 2)

In mijn vorige artikel ‘Je kind op de foto.nl (deel 1) ‘had ik het over …

Share
Share