ouderschapsboek

Ouderschap vanuit je hart

Ouderschap vanuit je hart geeft uitleg over een natuurlijke visie op ouderschap, het dragen van je kind, slapen, borstvoeding, voedselallergie en vele andere onderwerpen.

De praktische aanwijzingen voor moeder en vader zullen je helpen om op een natuurlijke wijze vanuit je hart met je kind om te gaan. Borstvoeding, samen slapen met je kind, weer gaan werken als moeder of thuismoeder zijn. Eigenlijk alles wat je tegenkomt vanaf de zwangerschap totdat je kind al wat groter is komt aan bod.

Recensie

Je eigen instinct als moeder gebruiken, is denk ik het beste wat je kan doen voor je kinderen. Het komt alleen wel eens voor dat jouw moederinstinct anders is dan de adviezen die je om je heen krijgt van bijvoorbeeld het consultatiebureau. Wat dan? In dit boek kan je lezen waarom het wel goed kan zijn als je pasgeboren baby bij je slaapt. En redenen waarom een fopspeen eigenlijk niet nodig is. En dat jouw kleine baby nog helemaal niet teveel kan verwennen met aandacht geven.

Dit boek is een mooie weergave van natuurlijk opvoeden. Het fijne is dat het niet alleen maar over borstvoeding gaat, maar dat er ook een hoofdstuk is over flesvoeding. Daarnaast staat het boek vol met prachtige foto’s van baby’s. Leuk is dat Ouderschap vanuit je hart niet stopt niet bij baby’s. Ook de wat oudere kinderen komen erin voor.

Voor voorstanders van natuurlijk opvoeden is dit een prachtig boek, maar ook vrouwen die nog twijfelen zullen veel aan dit boek hebben!

Ouderschap vanuit je hart – Lida van Ruijven-Bank
Ouderschapsboek, paperback, 320 pagina’s, Akasha

Lees ook:
Baby in de spiegel
Milk Bands voor een succesvolle borstvoedingsperiode
Oei, ik groei – feiten en fabels

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

What to expect when you’re expecting

In deze komedie film volg je het leven van vijf verschillende koppels die allemaal binnenkort …

Share
Share