Het Heelal

vier windstrekenJe hebt vast wel eens in een wolkeloze nacht naar de schitterende sterren en de maan aan de hemel gekeken. Dit boek, Het Heelal, neemt je mee op een spannende ontdekkingsreis door de nachtelijke hemel. Ook biedt het antwoord op allerlei vragen zoals:
– Wat is een supernova?
– Hoe heet is de zon?
– Wat zijn nevels in het heelal?
– Hoe ver weg zijn andere sterrenstelsels?

Veel plezier en wolkeloze nachten gewenst samen met uw kind!

Recensie:
Het heelal
is een leuk boek voor jouw kind, vooral als je zoon of dochter van sterren en planeten houden. In het boek staat veel informatie over het heelal. Het is ook leuk dat je bij het boek een glow-in-the-dark sterrenkaart erbij krijgt zodat je na het boek zelf eens naar de sterren kunt gaan kijken. Dit boek is zeer geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor ouders die iets meer willen weten over onze sterrenhemel.

Het heelal – Barbara Wernsing-Bottmeyer
Kinderboek, hardcover, 48 pagina’s, De Vier Windstereken
Bestel het boek hier via bol.com>>

[sam id=”20″ codes=”true”]

About Pien

Check Also

Baby Op Schoot Kriebeltjes

De omslag van dit kleine prentenboekje vind ik veelbelovend. Een vrolijk gekleurde illustratie en de …