Gekke poten

Elk dier heeft poten die alleen van hem zijn. Maar in dit boek kun je de beestjes andere, knotsgekke poten geven door onderaan voor- of achteruit te bladeren.

Recensie
Gekke poten is een heerlijk boek voor kleine kinderen. Ze kunnen naar hartenlust de poten van de dieren veranderen. Zo krijgt een schaap de poten van een olifant of van een hond. En een kikker de poten van bijvoorbeeld een zebra of een kip. Telkens is het plaatje weer anders, wat kinderen erg leuk vinden. Vooral omdat ze dit zelf kunnen veranderen.

Mijn kinderen van 2 jaar en 4 jaar vinden dit beiden een fantastisch boek.

Gekke poten is kleurrijk en fantasievol. Kinderen kunnen uren zoet zijn met dit boek. Naast dit boek is er in deze serie ook nog Gekke Oren én Gekke Staarten verschenen. Allen zullen garant staan voor uren leesplezier.

Gekke poten – Liesbet Slegers
Prentenboek, hardcover, 16 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Honden doen niet aan ballet
Eekhoorn maakt supersprongen
IJsberen en andere draaikonten in de dierentuin

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share