60% van de stelletjes shopt tegenwoordig samen

Herkenbaar? Voordat het online shoppen echt opkwam was het duidelijk. Mannen lieten hun kleren kopen door hun vriendin of vrouw. Een minderheid van de mannen ging mee om samen kleren uit te zoeken. De komst van het online winkelen heeft dit totaal veranderd. Op de bank beslissen man en vrouw samen welke kleren gekocht gaan worden. Het gemak van het online shoppen heeft de ‘luie’ man blijkbaar geactiveerd om mee te beslissen.

0bdab343-410c-463d-b8e7-3c8913ba7c8c

Samen shoppen: de ergernissen van de man
De man was nooit zo happig om mee te gaan winkelen. Van winkel naar winkel lopen, de man vond het maar doelloos en ongeorganiseerd. Spannend was het al helemaal niet: de etalages afgaan was maar saai. En daarnaast was het ook nog eens behoorlijk intensief. Van winkel naar winkel, kleding passen en uitzoeken: het is nou eenmaal niet de favoriete bezigheid van de man. Dit zorgde ervoor dat meer dan de helft van de mannen kleding liet kopen door hun vrouw.

b9bf743c-0284-4ddc-9546-f7bd373087d7Mannen beslissen tegenwoordig mee
Het online winkelen heeft dit volledig veranderd. Mannen beslissen mee, of kopen zelf hun kleren. Uit onderzoek van overhemden.com blijkt dat meer dan 60% van de online aankopen gezamenlijk gedaan wordt. De ergernissen van de man zijn opgelost. Online kopen is namelijk erg doelgericht. Met een paar simpele google acties heb je al tientallen outfits samengesteld. En ben je uitgeshopt je voor je man? Dan kan jij lekker verder gaan, terwijl hij weer TV kan gaan kijken. Geen vermoeiende dagjes uit winkelen meer voor hem.

Hoe maak je online winkelen nog leuker?
Niets vervelender dan kleding thuisgestuurd krijgen en er achter te komen dat het toch niet past. Voor het kopen van overhemden online hebben wij een aantal handige tips. Deze zetten wij graag op een rijtje om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Door het aanhouden van deze handige tips vind je altijd een perfect passend overhemd voor je vriend of man.

Een aantal tips voor het kopen van overhemden online
Waarschijnlijk heeft je man al een favoriet overhemd in de kast hangen. Meet hiervan eens de borst en buik omvang na, dan weet je exact welke maat je nodig hebt. Bepaal dan de gewenste pasvorm: slim fit is sterk getailleerd, terwijl een regular fit rechter uitgesneden is. Zo voorkom je dat bepaalde overhemden toch niet te verkrijgen zijn in de juiste maat of dat het achteraf toch niet past.

be2d1879-eebd-419a-bfb6-f30d946e0f9d

Kies dan de voorkeur voor een wat dunner of dikker overhemd. Een weving als poplin heeft de eigenschap wat dunner te zijn. Terwijl een heavy twill of oxford altijd net iets dikker is. Stoffen van gemiddelde dikte zijn bijvoorbeeld fine twill of satijn. Ook is het fijn om een overhemd uit te zoeken die easy iron of non iron is – dit scheelt veel tijd bij het strijken! En wees ook vooral realistisch, wij zeggen wel eens: verwacht geen Ferrari als je voor een Skoda betaalt!

f1d78d47-2df8-4fa9-a4ed-86ba2c3176e8De overhemden specialist van Nederland: overhemden.com
Wij helpen je vriend of man graag aan het perfecte overhemd. Wij bieden een volledig assortiment merk overhemden en excelleren in persoonlijke service. 6 dagen per week geven wij persoonlijk advies op overhemden.com. Wij helpen graag!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Vanaf september 2021: de 13 weken echo

Inmiddels is het voor veel mensen bekend: de 20-weken echo is een medisch onderzoek rond …