Nieuw in de familie: Mini ZOOMER pup: ZOOMER Zupp [recensie]

Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het zien van puppy’s? Wacht maar tot je deze nieuwe pups ziet. Cuteness overload gegarandeerd. Zoomer, de bekende, interactieve robotfamilie, krijgt er een nieuw familielid bij: Zoomer Zupp. Interactieve puppy’s die spelen en reageren. De vernieuwde technologie van de jongste telgen van de familie is minder ingewikkeld, maar hierdoor zeer geschikt voor een jongere doelgroep.

In totaal zijn er veel verschillende Zupps beschikbaar. Ieder Zupp heeft haar eigen karakter en functie. Wil je jouw puppy nieuwe geluiden en trucjes leren? Stel dan de verschillende puppy’s aan elkaar voor door ze met hun neuzen tegen elkaar te houden. Iedere combinatie van Zupps levert een unieke vriendschap op. Hoe meer Zupps je aan elkaar koppelt, hoe meer trucs en geluiden je kunt uitproberen.

De Zupp komt liefdevol tot leven als je over haar hoofd aait (aanraak sensor). Ze zal je dan met grote, onschuldige oogjes aankijken die reageren op jouw aanraking. Heb je zin om te spelen? Speel het puppy-spel en laat Zupp “I love you” blaffen of klik op haar neusje voor een andere interactieve game. Een bijzondere vriendschap is geboren!

Op onderstaande video krijg je een indruk van deze schattige robot-mini-hondjes.

Recensie
Een aantal jaar geleden mochten we kennismaken met ZOOMER, een schattige robot-hond, die nog steeds door mijn kinderen gepakt wordt om mee te spelen. Vooral het commando “Zoomer, doe een plasje” blijkt niet te gaan vervelen….

Vorig jaar kwam er een nieuw familielid bij: ZOOMER Chimp, een ondeugende aap, kijk maar naar onderstaand filmpje:

Zoomer Chimp [review]

En nu is er weer een uitbreiding in de ZOOMER familie: een mini-hondje. Puppy Zupp, verkrijgbaar in meerdere varianten. Wij kregen de roze toegestuurd, de Zoomer Zupps Beagle Flare. Mijn dochter, ondanks dat ze “al groot” is (10 jaar) viel deze pup meteen in de smaak!

Uitgepakt dus, en aangezet (altijd fijn wanneer speelgoed direct werkt). En er komen de meest schattige puppy-geluiden uit. Onze eigen pup kwam ook even kijken!

Je kunt de hond enthousiast laten blaffen, hijgen, I love you laten blaffen en er een spelletje mee spelen. Mijn dochter vindt hem vooral schattig, maar is het met me eens dat zij er eigenlijk al te oud voor is. De ZOOMER Zupp is bedoeld voor kinderen van 6-8 jaar en die zullen er veel meer plezier van hebben. Jongere kinderen trouwens ook! Voor oudere kinderen is de “echte ZOOMER” een beter speelkameraadje.

De prijs is prima voor de kwaliteit die je krijgt en daarmee is het Spin Master gelukt om weer een prima toevoeging te maken voor de Zoomer familie!

Deze, roze, Zoomer Zupp bestel je hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …

Share
Share