Himalaya Herbals Soft & Shine shampoo en conditioner [recensie]

shampoo-copyright-trotse-moeders-2Let it shine! De grote haartrend is glans. En dat doet je haar met deze nieuwe shampoo Soft & Shine uit de Himalaya Herbals-lijn. Met mungbonen – een uniek ingrediënt in shampoo – die extra proteïnen bevatten die het haar zijdezacht maken en volop laten glanzen. Daarbij is deze shampoo vrij van parabenen, SLS en siliconen.

Deze nieuwe shampoo past – net als de andere haarproducten – bij het uitgangspunt van de Himalaya Herbals range: een gezonde geest in een gezond lichaam, tevens het uitgangspunt van gezondheidsleer Ayurveda. Bij deze eeuwenoude Indiase wijsheid draait het allemaal om balans, evenwicht tussen van binnen en van buiten. In de ongerepte Himalaya ligt 5.000 jaar kruidenkennis opgeslagen, die tot op de dag van vandaag in de Ayurveda wordt gebruikt voor een mooi uiterlijk en een goed gevoel.

Recensie
Kijk, dat klinkt allemaal mooi. Maar ik ben zelf vooral benieuwd of ik verschil merk met de gewone shampoo en conditioner die ik gebruik. shampoo-copyright-trotse-moeders-1Mijn haar is behoorlijk beschadigd en droog, steekt alle kanten op, wanneer ik er niet een of andere olie in smeer. Glanzend, golvend haar…. wie weet?

Vanmorgen was het zover. De test! De shampoo ziet er in ieder geval glanzend uit, beetje paarlemoer glans. Wanneer ik de shampoo over mijn haar verdeeld heb en mijn haar ga wassen, schuimt de shampoo heerlijk. Hij ruikt niet te sterk (prettig!) en lekker fris.

Goed uitspoelen en dan de bijbehorende conditioner (ook wit, maar niet zo glanzend en hij ruikt wat zoeter) even laten intrekken. Bij het uitspoelen merk ik inderdaad verschil, mijn haar valt wat zachter naar beneden.

Wanneer mijn haar droog is (ik föhn het niet, dus dat duurt altijd even) heb ik geen glanzende, dansende haarbos, zoals in sommige commercials. Dat kan natuurlijk ook niet: de structuur van je haar verandert niet. Maar het is wel degelijk soepeler en valt veel mooier dan anders. Voor mij reden genoeg om deze combinatie van shampoo en conditioner te blijven gebruiken!

Himalaya Herbals Soft & Shine shampoo en conditioner zijn bij diverse drogisten en apotheken te verkrijgen, kijk op himalayaproducten.nl voor meer informatie.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Zwitsal heeft nu ook een Conditioner voor de kleintjes

De milde formule van de Zwitsal Conditioner maakt de haartjes van je kindje heerlijk zacht …

Share
Share