Sinterklaas gespot in vliegtuig [video]

Vorige week is Sinterklaas samen met vier Zwarte Pieten met het vliegtuig even naar Spanje gevlogen. De geruchten zijn dat dit was om de reparatie van de pakjesboot te inspecteren en gelijk een lading cadeaus mee terug naar Nederland te nemen. Tijdens deze bewuste vlucht van transavia.com Rotterdam naar Alicante (de HV5053) van 27 november jongstleden konden deze bekende passagiers het niet laten om de mede passagiers te verblijden met pepernoten. En natuurlijk een cadeautje voor de meereizende kinderen. De sfeer aan boord was opperbest! Hoe de goedheiligman weer terug naar Nederland is gereisd, is op dit moment nog onbekend.

Namens transavia.com wensen wij iedereen een vrolijke pakjesavond!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Gegijzeld [bespreking]

Tja…. wat zou JIJ doen? Stel, je kunt het leven van je kind redden, maar …