Thomas de trein in het theater

Vanaf oktober 2011 is het dan eindelijk zover. Een echte theatershow met in de hoofdrol niemand minder dan Thomas de trein! Maar naast deze bekende blauwe trein schitteren ook Peter Lusse (als de dikke controleur) en Maud (als ballerina) in deze voorstelling.

Het verhaal
Op het station heerst er nogal een drukte. Iedereen is in rep en roer, want er komt een circus naar de stad. Wanneer echter blijkt dat de circustrein niet op tijd op de plaats van bestemming zal zijn, dreigt het hele spektakel in het water te vallen. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en dus zetten Thomas en zijn vrienden alles op alles om het circus op tijd in de stad te krijgen. De grote vraag blijft natuurlijk… zal het hen wel lukken?

Preview
Tijdens het speciale Thomas de trein weekend in het spoorwegmuseum te Utrecht (2 t/m 5 juni) kunnen bezoekers van het museum niet alleen Thomas de trein in het echt zien, maar kunnen ze ook genieten van een aantal nummers uit de show. Dagelijks zal er op meerdere tijdstippen een korte impressie van de show te horen zijn.

Speellijst en reserveren
Het gaat hier om een rondreizend theatervoorstelling en een overzicht van speelplaatsen vind je hier. De kaartverkoop is inmiddels al gestart. Reserveren kan via het theater bij u in de buurt, See Tickets of de Nationale Theaterkassa.

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Theatershow Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos

Vol spanning reizen we af van Eindhoven naar Breda. De meiden gaan voor het eerst …

Share
Share