voetbal handboek voor kinderen

VOETBAL!

Speel het spel als een echte prof! Leer voetballen als je favoriete sterren en word de nieuwe Beckham, Ronaldinho, Rooney of Christiano Ronaldo. Met foto’s en teksten die jonge spelers stap voor stap wegwijs maken in de voetbalsport, inclusief trainingsadviezen voor basistechnieken, wedstrijdvaardigheden en tactiek. En met portretten van profs die kinderen inspireren om hun spel verder te ontwikkelen.

Recensie
Iedereen kent de principes van voetbal: je hebt twee teams met elk 11 spelers op het veld. Wie de meeste doelpunten maakt, die wint. Wat kan daar nou moeilijk aan zijn? Maar wil je echt als een prof voetbal spelen en later naar een WK gaan net als Snijder, Robben of Van der Vaart? Dan moet je het verschil weten tussen een dieptepass en een draaibal. Het boek VOETBAL is een geweldig handboek om alles te leren en vooral om ook echt uit te proberen!

Natuurlijk is het maar een kleine groep die ook echt profvoetballer wordt. Maar als jou kind op voetbal zit of hier interesse in heeft, is dit een heel handig en leuk boek. Alles komt aan bod. Van de uitrusting, de warming-up, basistechnieken en de wedstrijd zelf. Het hele boek zit vol met achtergrond informatie, tips en uitleg hoe je iets moet doen. Door de korte teksten en het vele beeldmateriaal wat wordt gebruikt, is het een fijn boek om te gebruiken. VOETBAL is goed voor te lezen voor de jongere kinderen maar zeker heel goed zelf te lezen voor de bovenbouw van de basisschool.

Tip: achterin het boek zit ook nog een complete woordenlijst met uitleg wat het betekent. Erg handig voor het komende WK zodat wij moeders ook mee kunnen praten met het WK…

Voetbal! – Mark Drabwell
Kinderboek / handboek, hardcover, pagina’s, Van Holkema & Warendorf

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

4 tips om een leuke avond te organiseren met je kinderen

Kinderen zijn zeer creatief en verzinnen snel activiteiten waarmee zij zichzelf kunnen vermaken. Naast de …

Share
Share