Boekpresentatie André het Astronautje gaat naar Mars

Screenshot 2014-04-12 at 19.20.31In de prachtige boekhandel Paagman in Den Haag werd vandaag het tweede kinderboek van André Kuipers en Natascha Stenvert “gelanceerd”.

Screenshot 2014-04-12 at 19.55.01Het was een hele middag feest voor de jeugdige fans van de makers van “André het Astronautje gaat naar Mars“. Er was allerlei lekkers (kaasstengels en natuurlijk ‘mars’) en kinderen konden zelf marsmannetjes knutselen.

In de tussentijd zaten Natascha Stenvert (de illustratrice van beide kinderboeken over André het astronautje) en ruimtevaarder André Kuipers aan een tafel om boeken te signeren en vragen van kinderen te beantwoorden.

Screenshot 2014-04-12 at 18.50.36En daar hadden vele fans, van allerlei leeftijden, graag een enorme wachtrij voor over. Mijn zoon en ik hebben gewacht tot de rij niet zo lang meer was en deden er toen nog ruim een uur over om bij André Kuipers en Natascha Stenvert te komen!

Maar het was de moeite van het wachten waard: op de foto met André Kuipers is natuurlijk wel heel bijzonder, ook al is het niet de eerste keer. Screenshot 2014-04-12 at 18.51.14En een prachtig gesigneerd boek is iets om trots op te zijn, vooral omdat er -behalve een handtekening van André Kuipers- ook een honkballend marsmannetje, speciaal voor mijn honkballende jongste zoon, getekend werd door Natascha Stenvert.

En Dirk mocht zijn ‘prangende vraag’ stellen: “is de maan ècht van zand?”. Dat had hij namelijk in het boek “André het astronautje” gelezen. laika-marsEn André Kuipers nam ruim de tijd om deze vraag te beantwoorden en nog een heleboel extra informatie te geven. Super, en dat na al uren aan tafel gezeten te hebben om handtekeningen uit te delen!

andré-raket-marsMijn jongste zoon had het boek “André het astronautje gaat naar Mars” al een aantal keer gelezen toen we in de rij stonden en vind het een erg leuk boek. Het is een mix van feitjes en fantasie en de illustraties zijn schitterend. En nu het gesigneerd is, is het een boek wat een ereplaatsje krijgt natuurlijk!

André het Astronautje gaat naar Mars
André Kuipers en Natascha Stenvert
Gebonden, 48 pagina’s, uitgeverij Moon
Bestel dit boek hier >>>>

Screenshot 2014-04-12 at 19.55.21

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share