Kinderen van bekende sprookjesfiguren hebben hun eigen serie

ever-after-high-netflix-copyright-streamteam-trotse-moedersSneeuwwitje, Doornroosje, Roodkapje, allerlei bekende prinsen, prinsessen en andere sprookjesfiguren hebben tijdens “ze leefden nog lang en gelukkig” niet stilgezeten….. Ze hebben gezorgd voor een talrijk nageslacht wat in de serie “Ever After High” op een middelbare school belandt.

Op die school moeten ze een soort eed afleggen waarbij ze beloven dat ze de lijn van hun bekende vader of moeder zullen voortzetten zodat het sprookje niet verloren gaat. Zo ziet de toekomst er voor de dochter van Doornroosje uit als 100 jaar slapen en wakker gekust worden door een prins. Vandaar dat ze nu nog even flink wil feesten 😉

ever-after-high-netflix-copyright-streamteam-trotse-moeders-1

Hoofdpersonages zijn de dochter van Sneeuwwitje (Apple White) en de dochter van de “boze stiefmoeder” (Raven Queen). Bij het afleggen van de eed, blijkt dat Raven Queen helemaal geen zin heeft om hetzelfde slechte pad te volgen als haar moeder en ze weigert. Dit tot grote schrik van Apple White die haar nodig heeft vanwege de vergiftigde appel en haar toekomst, inclusief prins met letterlijk schitterend gebit, in rook ziet opgaan.

ever-after-high-netflix-copyright-streamteam-trotse-moeders-2

Heerlijk veel humor in deze serie waarvan het derde seizoen vanaf vandaag (14 augustus 2015) in z’n geheel beschikbaar is op Netflix. Vooral meekijken met je kind(eren), het is echt leuk! De serie wordt omschreven als ’tienerserie’, maar mijn dochter van 8 kijkt er ook graag naar! Hieronder een trailer van het derde seizoen:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

“Mag ik een iPhone?” Zo pak je dat aan

Kinderen komen steeds vroeger in aanraking met smartphones. Het is dan ook niet gek dat …

Share
Share