AH Allerhande voor kids

Mijn middelste dochter van 5 jaar vindt het heerlijk om me te helpen in de keuken. Ze komt eerst al gezellig bij me zitten wanneer ik in de Allerhande of een kookboek een nieuw recept uitzoek. Daar blijft het gelukkig niet bij. Ze helpt me met de groeten in stukjes te snijden, in de pan te roeren en natuurlijk met proeven. Vooral als het één van haar lievelingsgerechten betreft. Hoe leuk is het dan ook dat er nu een special Allerhande voor kinderen is!

Met deze Allerhande voor Kids kunnen kinderen zelf ervaren hoé leuk kokkerellen is. En het is nog handig ook, want hoe meer kinderen bezig zijn met eten klaarmaken, hoe vaker ze open staan voor proeven en gezond eten. Met de Allerhande voor (én door) kids kunnen minikoks lekkere gerechtjes helemaal zelf maken. Het zit vol “gewone” recepten zoals Italiaanse gehaktballetjes, nasi goreng en pannenkoeken met appel. Maar er zijn ook recepten voor gerechten die vooral kinderen aanspreken. Denk aan wortelkoekjes en l3tt3r503p.

Op de speciale website zijn alle recepten heel handig stap voor stap uitgelegd. Het is een van de éérste kookwebsites die speciaal voor kinderen is ontworpen. De kinderrecepten worden met behulp van veel beeld en animaties uitgelegd. En met de handige kookvideo’s wordt het voor kinderen helemaal een fluitje van een cent om iets lekkers te maken! Verder zijn er online veel leuke extra’s te vinden, zoals de garde beat waarmee je heel ritmisch je beslag klopt!

Bij ons is deze Allerhande voor kids in ieder geval een hit. Toen ik hem vrijdag mee naar huis nam na het boodschappen doen, ging mijn dochter er gelijk iets lekkers uit zoeken. Diezelfde middag stonden we met z’n tweeën weer in de supermarkt om de ingrediënten in huis te halen voor de Spaghetti Bolognese die zij die avond wilde maken. En met succes! Haar zussen raakten ook aangestoken met het kookvirus en hielpen ook een handje. En omdat we toch lekker bezig waren, hebben we ook gelijk een heerlijke Tiramisu als nagerecht gemaakt. En nu maar hopen dat de Albert Heijn vaker met zo’n kinderallerhande komt…

Tip: vanaf nu kunnen kinderen de nieuwe keukenmini’s verzamelen als je boodschappen doet bij de Albert Heijn. Van een schijfje citroen tot een stapelbare hamburger. Om naar hartenlust keukentje mee te spelen!

About TM Archief

karina@eenstreepjevoor.nl'
In deze rubriek staan commerciële artikelen die al langer dan een jaar geleden zijn geplaatst en winacties die zijn afgelopen. Zo voorkomen we dat de informatie niet meer klopt / niet meer relevant is en is het duidelijk dat aanbiedingen en links niet meer actueel zijn.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …