Blenker Poncho

De Blenker Poncho is een heerlijke zachte badcape gemaakt van hydrofiel katoen. DSC09913Hij is erg praktisch na het badje, na de zwemles, of op het strand. Doordat ze van dun hydrofiel katoen gemaakt zijn nemen ze goed vocht op, drogen ze heel snel en nemen ze weinig ruimte in beslag. Het mooi gevormde mutsje biedt tevens bescherming tegen de zon.  De zijkanten van de Blenker Poncho kun je dichtstrikken dmv de lusjes. De Blenker Poncho is verkrijgbaar in 3 maten; S (1-3 jaar), M (3-6 jaar) en L (6-10 jaar).
DSC09896

Recensie
Het eerste wat me opvalt aan deze Blenker Poncho van het merk KIPKEP is de zachte maar vooral dunne stof. We hebben eerder een handdoek-poncho gehad, maar dan van badstof. En het verschil is direct te merken; zelfs een kleinere uitvoering van een badstof-poncho neemt nog meer plek in dan de Blenker Poncho maat L, die wij hebbben ontvangen om te testen. Mijn eerste gedachte is dan ook: “Deze Blenker Poncho is ideeal voor op vakantie!” Het neemt weinig ruimte in beslag en het is ideaal na het zwemmen. Maar ook ideaal als je naar het strand ofzo gaat.

Mijn dochter was direct laaiend enthousiast over de Blenker Poncho. De kleur was goed (hoewel het van haar ook wel helemaal roze mocht zijn, i.p.v. roze/witte streepjes). En ze vond de Blenker Poncho zacht aanvoelen.

Wat mij vooral opviel is dat de Blenker Poncho daadwerkelijk veel vocht opneemt. Doordat de zijkanten open zijn, krijg je deze Blenker Poncho makkelijk aan en uit. Door middel van lusjes kun je de zijkanten vast strikken. Door de open zijkanten kun je de Blenker Poncho ook ideaal gebruiken, voor als je tijdens het zwemmen even wat wilt drinken en/of wat wilt eten.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je  Blenker Poncho kunt wassen op 60 graden én dat hij kan in de droger kan. Voor ons is het duidelijk; vooral in de zomermaanden zullen wij deze Blenker Poncho veel gebruiken.kikpkep

De prijs van 39,95 euro vind ik persoonlijk heel erg hoog. Maar dan heb je wel een product dat 100% kinderarbeidvrij is en zoveel mogelijk natuurvriendelijk geproduceerd is. Want dat is iets waar KIPKEP voor staat!

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

And the Oscar goes to…..

De Oscaruitreikingen zijn achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat er geen andere …