Het voorleesmagazine Jip

Het valt niet mee om uit het overweldigende aanbod kinderboeken de allerbeste voorleesboeken te kiezen. Het nieuwe onafhankelijke voorleesmagazine Jip bied uitkomst. Dit is namelijk een nieuw consumententijdschrift vol voorlees inspiratie voor (groot)ouders, leerkrachten en kinderen dat zes keer per jaar zal verschijnen. In elk nummer vindt de lezer minstens acht rijk geïllustreerde voorleesverhalen, kijkplaten en gedichten. De afgeronde verhalen worden door hoofdredacteur Bas Maliepaard (kinderboekenrecensent van dagblad Trouw) geselecteerd uit de beste klassieke en nieuwe voorleesboeken.

Recensie
Een leuk tijdschrift voor iedereen die boeken (voor)leest met of aan kinderen. In het Jip magazine staan verschillende verhalen om meteen voor te lezen. Verder staan er vele recensies in van kinderboeken. Hierdoor wordt het een stuk makkelijk om een keuze te maken uit enorme aanbod van kinderboeken. Ook staan er diverse kortingsboeken voor diverse boeken in en kun je aan prijsvragen mee te doen. Kortom een erg leuk magazine voor jonge ouders, grootouders en leerkrachten.

Voor meer informatie over het Jip magazine, klik hier >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Henry! [recensie]

Nederland, begin jaren zestig. De welvaart groeit en twintiger Henry Imholz, wereldburger en zoon van …