Angry birds: Het grote gele doodleboek

Angry Birds-fans opgelet! Welkom in de wondere wereld van de Angry Birds en de Bad Piggies. Aan de hand van simpele en grappige aanwijzingen plus je fantasie creëer je je eigen Angry Birds-universum. De mogelijkheden zijn eindeloos… De originele en ingenieuze doodles in dit boek staan garant voor urenlang plezier voor iedereen van 3 tot 103 jaar jong!
Recensie
De essentie van Het grote gele doodleboek is dat op iedere pagina tekeningen staan, die afgemaakt moeten worden. Vooral de gele angry bird figureert op de tekeningen, al komen er ook andere vogels voor. Er zijn meer grote doodleboeken verkrijgbaar, iedere keer met een andere vogel in de hoofdrol.
Ik hou persoonlijk wel van dit soort doodleboeken. Mijn ervaring is dat kinderen soms opzien tegen een groot wit vel papier, want wat moet je daar nou weer op tekenen? Doodleboeken geven een mooie aanzet, je kan de tekeningen afmaken op de manier die jij wil. Het boek stimuleert de creativiteit, maar biedt ondertussen ook wat kaders en houvast.
Ik kreeg Het grote gele doodleboek een paar dagen voor we op vakantie gingen in huis en heb het dankbaar meegenomen. Niets beter dan een kleur- of tekenboek om stille momenten van verveling, die je ook altijd hebt, mee te verhelpen. Mijn dochters zijn er met veel plezier mee aan de slag geweest.  Het boek is gelukkig nog niet vol, zodat ze er thuis ook nog wat aan hebben!

Angry birds: Het grote gele doodleboek
creatief, doeboek, paperback, 104 pagina´s, Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier via Bol/com>>

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …