Chloe’s Toverkast: Prinses verkleedset

Screenshot 2014-12-30 at 20.20.33Vind jij verkleden net zo leuk als Chloe? Met deze prinsessenjurk beleef je avonturen uit Chloe’s magische wereld. De jurk is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar.

Recensie

Een prinsessenjurk… en dan nog roze ook! Dat lijkt me een formule voor succes. En dat blijkt ook wel wanneer we ter recensie de Prinses verkleedset van Chloe’s Toverkast binnenkrijgen. Screenshot 2014-12-30 at 20.23.36Chloe’s Toverkast is een tekenfilmserie die uitgezonden wordt bij Telekids en waarin Chloe en haar vriendjes allerlei avonturen beleven.Screenshot 2014-12-30 at 20.20.18

Dit gebeurt doordat Chloe een magische toverkast heeft waarmee kinderen zich niet alleen kunnen verkleden maar ook in een bij de kleding passende wereld avonturen beleven. Een trailer van de serie vind je onderaan dit artikel. De serie is leuk voor peuters en kleuters en daar is de prinsessenjurk ook voor bedoeld, want hij is in een maat passend bij meisjes van 3 – 5 jaar.

chloe-jurk-toverkast-detail-trotse-moeders

Helaas voor mijn eigen 8-jarige prinsesje is deze jurk te klein voor haar. Maar, als deskundige (klik hier) kan ze natuurlijk wel helpen met recenseren. Hier haar commentaar:

Dit is echt een hele mooie jurk. Maar hij is wel iets te klein en dat is jammer. Ik vind hem zo mooi omdat hij roze is. Hij glimt ook een beetje, dat hoort ook bij prinsessen. En met die dunne extra rok is het extra feestelijk. Alsof de prinses naar een groot feest gaat waar ze gaat dansen.

chloe-jurk-detail-trose-moeders

De feeënhoed is wel mooi, maar die is eigenlijk niet echt voor een prinses, want die draagt natuurlijk een kroon. chloe-hoed-toverkast-trotse-moedersMaar omdat hij roze is, past hij wel goed bij de jurk en kan de prinses hem aan wanneer ze naar een heel chique feest wil.

Ze moet dan wel voorzichtig zijn met buigen, anders valt hij natuurlijk, maar dat leert ze wel op de prinsessenschool. Maar de jurk is wel van een echte prinses en als hij zou passen zou ik hem heel vaak aandoen. 

Lijkt me duidelijk. Als een echte “roze-prinsessen-deskundige” een dergelijke uitleg weet te geven, heb ik daar niets meer aan toe te voegen, behalve dan dat je niet eens fan hoeft te zijn van Chloe om deze jurk prachtig te vinden!

Deze Chloe’s Toverkast prinses verkleedset is onder andere te koop bij Intertoys.

Screenshot 2014-12-31 at 09.56.52

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …

Share
Share