Maak je eigen Harry Potter pennenbak met deze Ravensburger 3D puzzel

In deze “Corona-tijd” wordt er veel gepuzzeld, zie ik op de diverse sociale media. En hoe leuk is het dan om iets te puzzelen waar je ook wat aan hebt!

Mijn jongste zoon, ook een groot Harry Potter fan, vindt 3D puzzels van Ravensburger erg uitdagend. En deze viel helemaal in de smaak. Niet heel groot / moeilijk, maar wel met een mooi resultaat wat gewoon te gebruiken is. Nice!

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Pluszle & Sudoku – vertrouwd en nieuw samen in één puzzelboek

Inmiddels zullen de meeste mensen die van puzzelen houden wel bekend zijn met Sudoku. En …