Maak je eigen Harry Potter pennenbak met deze Ravensburger 3D puzzel

In deze “Corona-tijd” wordt er veel gepuzzeld, zie ik op de diverse sociale media. En hoe leuk is het dan om iets te puzzelen waar je ook wat aan hebt!

Mijn jongste zoon, ook een groot Harry Potter fan, vindt 3D puzzels van Ravensburger erg uitdagend. En deze viel helemaal in de smaak. Niet heel groot / moeilijk, maar wel met een mooi resultaat wat gewoon te gebruiken is. Nice!

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …