Philips Sonicare For Kids – Elektrische Tandenborstel

De rood gele Philips Sonicare tandenborstel is een elektrische tandenborstel voor kinderen. Deze elektrische tandenborstel wordt standaard geleverd met twee opzetborstels. Een kortere opzetborstel voor kleuters (kinderen van 4 jaar tot  6 jaar) en een langere opzetborstel voor oudere kinderen (vanaf 7 jaar). De Philips Sonicare heeft een snelheid tot maar liefst 31.000 poetsbewegingen per minuut. Hiermee wordt het plak flink aangepakt!

De oplader is eenvoudig en duidelijk. De tandenborstel past precies zodat elk kind de tandenborstel zelf in en uit de oplader kan halen. De tandenborstel heeft een ergonomisch handvat waardoor hij goed en vooral lekker in de hand ligt.

Groot voordeel van deze elektrische tandenborstel is dat deze een poetsindicatie heeft. Elke 30 seconden geeft de tandenborstel een signaal af zodat je kind weet dat het nu tijd is om een ander gedeelte van het gebit te poetsen. Hij verdeelt zo het tanden poetsen in vier gelijke delen. Na 2 minuten komt er een ander signaal zodat je zoon of dochter weet dat hij / zij nu klaar is met poetsen. Geen discussie meer over hoe lang er gepoetst moet worden. Dit werkt in de praktijk erg goed. Kinderen weten precies waar ze aan toe zijn!

Er is alleen 1 minpuntje… Helaas heeft de tandenborstel niet echt een aantrekkelijk uiterlijk. Vooral meisjes vinden hem erg saai en grijpen liever naar een roze prinsessen tandenborstel of een schattige tandenborstel met dieren erop. Deze ‘gewone’ tandenborstels met printjes spreken hen duidelijk meer aan. Dus tip voor Philips: misschien eens een meisjesvariant op de markt brengen? Maar ja, als dat alles is… De tandenborstel functioneert zeer goed en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Bestel hier de Philips Sonicare For Kids>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Presentatie van PSV: Het ultieme fanboek aan Mark van Bommel [verslag]

Vol goede spanning reden we woensdag naar Eindhoven. Op weg naar de uitreiking van hét …