Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte is eigenlijk een puzzel in een puzzel, want op de doos staat niet de afbeelding van het uiteindelijke eindresultaat. Je moet je dus echt verplaatsen in degene die achter het stuur zit, en de puzzel uitbouwen vanaf het stukje wat je al kunt zien afgebeeld in de spiegel van de bestuurder.

Spiegel
Wat ook zo leuk is, is dat je natuurlijk “gespiegeld” ziet wat je aan het puzzelen bent, goed te zien bij letters bijvoorbeeld. Maar daarmee ben je er nog niet, alles wat niet in de spiegel te zien is, moet je erbij puzzelen. En wanneer je helemaal klaar bent, is er nog iets leuks….

Grappig
Los van dat het grappig is om op deze manier te puzzelen en steeds meer te ontdekken, is de afbeelding van de puzzels zelf ook grappig. Er is veel op te zien, dus wanneer je klaar bent, kun je hem rustig een paar dagen laten liggen om eens goed te kijken naar wat je nu eigenlijk gemaakt hebt!

Goed nieuws!
Deze Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte puzzel telt 100 stukjes en is de eerste Rear View Mirror puzzel. Er zijn nu al een aantal nieuwe puzzels aangekondigd, zoals in de thema’s ‘Politie Achtervolging’ en ‘Op Safari’. Bovendien komen er van iedere puzzel andere uitvoeringen en verschillende moeilijkheidsgradaties, zoals een 500 stukjes puzzel of een ‘nacht’ editie. Iets om naar uit te kijken dus (in je achteruitkijkspiegel 😉

Bekijk / bestel de rear view mirror / achteruitkijk-spiegel puzzel hier >>>>

Omschrijving
Een nieuwe, eigentijdse puzzel: de Rear View Mirror puzzle. Deze puzzel is extra uitdagend omdat je je de verkeerssituatie die je in de achteruitkijkspiegel ziet, in spiegelbeeld moet puzzelen. Bovendien is niet de gehele situatie zichtbaar en zul je de buitenste randen zonder voorbeeld moeten leggen. Hierdoor onderscheidt deze puzzel zich van bestaande puzzels. Deze 1000 stukjes puzzel is modern en vernieuwend. En dit is nog maar het begin!

Verkeersdrukte
De puzzelplaat ‘Verkeersdrukte’ is modern getekend met gedetailleerde en grappige verkeerssituaties, vol met eigentijdse onderwerpen. Je blijft nieuwe dingen ontdekken. Zelfs wanneer de puzzel klaar is, is er nog een extra zoekopdracht.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist

Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is Speelgoed van het …