Woezel en Pip – Lichtjes in de nacht

Wat zijn ze mooi, die lichtjes in de nacht! Woezel en Pip beleven weer leuke, spannende maar ook grappige avonturen in deze nieuwe afleveringen van hun eigen animatieserie. Ga mee naar de Tovertuin met de liefste hondjes van de wereld en hun vriendjes! Met stemmen van o.a. Willeke Alberti als Tante Perenboom, Edwin Rutten als de Wijze Varen en Babette van Veen (Nederlandse versie) en Ann van den Broeck (Vlaamse versie) als de Vertelster.

De volgende afleveringen staan op deze DVD; Sterrenkijken, Verstoppertje, Lekker niet bang, Jokkebrok/Liegebeest, Weet je nog? en Tantedag.

Recensie
Woezel en Pip Lichtjes in de nacht is alweer de 4e DVD van Woezel en Pip. De twee vrolijke hondjes doen het eigenlijk altijd goed bij jonge kinderen. Ze zien er schattig uit en beleven samen de leukste avonturen. In Woezel en Pip Lichtjes in de nacht zien Woezel en Pip o.a. de mooiste sterren aan de hemel, merken ze dat je eigenlijk helemaal niet bang hoeft te zijn voor onweer en leren ze dat je altijd eerlijk moet zijn.

Mijn dochter van 3 jaar was gelijk enthousiast toen ze deze DVD zag. Ze heeft dan ook de hele DVD (30 minuten) in één keer afgekeken. En daarna wou ze deze DVD het liefste direct nog een keer kijken. Woezel en Pip zijn dan ook haar favoriete hondjes.

Bestel deze DVD hier via Bol.com >>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share