Speciale Kerstmix van MyMuesli

Bij Kerstontbijt denk ik aan een gezellig gedekte tafel, allerlei lekkers, kaarsjes en het voorlezen van een Kerstverhaal. Maar het kan ook anders. Zo heb ik vorig jaar wentelteefjes gemaakt in de vorm van Kerstbomen <klik hier voor foto’s> en zijn er vast ook mensen die liever hun dag beginnen met een schaaltje muesli. Screenshot 2014-12-17 at 13.10.20Speciaal voor hen heeft MyMuesli een Kerstmix gemaakt. Uit de omschrijving: “De Kerstmismuesli bestaat uit 100% biologische ingrediënten. Met speltvlokken, appel-kaneel-crunchy’s en cranberry’s omhuld in witte chocolade.Screenshot 2014-12-17 at 13.10.43

Zoals gezegd, ik zal deze niet eten tijdens een Kerstontbijt, maar dat neemt niet weg dat ik deze mix voor jullie getest heb. En hij is erg lekker! Ik ben niet zo dol op kaneel, maar de smaak daarvan overheerst niet. De cranberry’s met het laagje witte chocolade zijn echt heerlijk. Daar zou ik zo een aparte schaal van willen….

Al met al een lekkere combinatie en erg gezellig dat er speciaal voor deze gelegenheid goed is nagedacht over een passende smaakcombinatie. En ik eet hem gewoon op in de dagen ná de Kerst!

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Première eerste hulp bij Kerst

Met nog minder dan drie weken te gaan tot kerst is dit hét moment om …

Share
Share