Geboortekaartje kiezen? Bekijk de laatste trends!

Elk geboortekaartje is uniek. Toch zijn er ook trends te ontdekken in geboortekaartjes. Door je te verdiepen in wat hip is, ontdek je wat bij jou past. Hippe-geboortekaartjes.nl vertelt je meer over de trends in 2015. Dit zijn de soorten geboortekaartjes die veel ouders bestellen:

Stoer geboortekaartjeStoere kaartjes
Geboortekaartjes met een achtergrond van hout, linnen, kraftpapier of krijtbord vallen bij veel ouders in de smaak. Je kunt deze kaartjes combineren met een foto van je baby in zachte kleuren. Ook typografie hoort bij de stoere kaartjes. De kaartjes focussen op de tekst en geven dit extra mooi weer tegen een effen achtergrond of een chevron (zigzag)patroontje.

Vintage geboortekaartjeTerug in de tijd
Met vintage en retro-kaartjes gaan we een stap terug in de tijd. De vintage kaartjes met kant, lieve bloemetjes, poëzieplaatjes, pastelkleuren, oud papier en labels en ook de retrokaartjes met typografie, felle contrasterende kleuren en patroontjes zijn op het moment trendy. Een ‘oude’ stijl, maar dan in een nieuw jasje!

Boom met uil geboortekaartjeBoom met uiltjes of vogeltjes
Wat je vaak ziet terugkomen op geboortekaartjes is een in silhouet getekende boom. Deze bomen hebben soms blaadjes in de vorm van hartjes of hebben bloemetjes in de takken. Ook de trend om uiltjes op geboortekaartjes weer te geven, wordt met getekende bomen gecombineerd.

Felle kleuren geboortekaartjeFelle kleuren
Een geboortekaartje mag zowel rustig zijn als opvallend. Met felle (neon)kleurtjes heb je de perfecte combinatie. Neon geeft extra accent aan details op geboortekaartjes.

Geboortekaartje met fotoOriginaliteit
Door mooie persoonlijke foto’s van je baby toe te voegen aan het kaartje of door een origineel formaat te kiezen, wordt jouw kaartje uniek. En dat vindt elke ouder belangrijk. Op hippe-geboortekaartjes.nl kun je het door jou gekozen kaartje zelf aanpassen en foto’s toevoegen. Zo maak je een kaartje dat helemaal bij jou past.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …