Egyptische buschauffeur (m) zwanger?

Screenshot 2014-11-10 at 20.16.15In Egypte moeten buschauffeurs af en toe urine afstaan voor een drug test. Een buschauffeur had echter de urine van zijn vrouw ingeleverd, misschien om drugsgebruik niet uit te laten komen. Wat hij niet wist, was dat zijn vrouw 2 maanden zwanger was….

Voor de uitslag van de test bekend werd gemaakt werd aan de buschauffeur nog een keer gevraagd of het echt zijn eigen urinestaal was. Toen hij dat beaamde, zeiden de officials: “Proficiat, u bent zwanger!”.

Volgens het Egyptische nieuws is de buschauffeur bestraft en de Egyptische autoriteiten gaan in het vervolg ook bloedtesten inzetten om druggebruikt te kunnen opsporen.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Julius Zebra 3: Ellende met de Egyptenaren

Ik vind het genre Graphic Novel echt een prima genre. Het staat vrijwel altijd garant …