Spoiler: Frank Underwood gaat niet dood in seizoen 4

house-of-cards1Netflix heeft met de aankondiging van een vijfde seizoen direct aangegeven dat het in seizoen 4 nog niet gedaan is met Frank Underwood. Kennelijk kan hij nog steeds wegkomen met manipuleren, moorden, dreigen en alles wat hem zo onweerstaanbaar maakt dat de serie House of Cards een ongekend succes is. Uiteraard is niet alleen Kevin Spacey verantwoordelijk voor het succes van deze Netflix Original, ook Robin Wright en de andere acteurs zijn fantastisch in hun rol.

We kunnen dus met een gerust hart kijken naar seizoen 4 van House of Cards die in z’n geheel beschikbaar komt op Netflix op 4 maart 2016.

Wie het nieuwe seizoen gaat maken is nog niet bekend, want de producer van de eerste vier seizoenen, Beau Willimon gaat ermee stoppen en zijn opvolger is nog niet bekend (gemaakt). Hieronder de persverklaring van Beau Willimon:

I’m grateful to Netflix and MRC, my fellow executive producers, our two incandescent stars Kevin Spacey and Robin Wright, our talented writers, as well as the incredible cast and crew with whom I’ve had the privilege to work,” Willimon said in a statement. “After five years and four seasons, it’s time for me to move on to new endeavors, but I’m supremely proud of what we’ve built together, wish the show much continued success, and leave it in the hands of a very capable team.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Dutch Comic Con met bekende internationale acteurs, Cosplay en veel, veel Comics

Moet je van stripverhalen houden om je te vermaken op de Dutch Comic Con? Nee, …

Share
Share