De leukste Lama-cadeaus [top 5]

Ineens zie je ze overal: lama’s! Lama’s als print op truien en pyjama’s, lama’s op muismatten en kussenovertrekken. Lama’s op items die je kunt gebruiken en op items die je niet nodig hebt, maar die wel erg leuk zijn… Wij zetten onze eigen top 5 met lama-items die perfect zijn als (schoen)cadeau voor je op een rij:

5 – Lama glasmarkers (set van 6 verschillende)
Totaal niet nodig, maar wel heel erg leuk: 6 verschillende lama’s die je op een glas kunt zetten. En mocht je op zoek zijn naar schoencadeautjes: pak ze dan allemaal afzonderlijk in, dan ben je klaar tot pakjesavond!

4 – Lama spaarpot
Leuk prijsje voor een mooi uitziende spaarpot. En wanneer je er iedere week een euro in stopt, heb je hem in minder dan 4 maanden terugbetaald 😉

3 – Lama mok en/of Lama theekan
Het leukste is om een hele set weg te zetten en te gebruiken bij iedere denkbare gelegenheid, maar je kunt je natuurlijk ook beperken tot het aanschaffen van één Lama mok. Maar zeg nou zelf… dat is toch erg eenzaam voor die Lama…..

2 – Personaliseerbare Lama-klok
Met je eigen tekst, naam, one-liner of wat je er dan ook maar op wilt zetten, maak je je eigen unieke Lama-klok. En mocht je zelf geen inspiratie hebben, heb je hierbij toestemming om de klok op de rechtse foto na te maken en te bestellen.

1 – Roze Lama afstoffer
Mijn absolute favoriet, hier word ik iedere keer weer vrolijk van. Hij (of zij?) staat vrolijk op je bureau op de vensterbank of op het hoofdeinde van je bed. Je kunt hem buigen zodat je hem daadwerkelijk kunt gebruiken om in lastige hoekjes stof af te nemen, maar hij vrolijkt vooral je kamer en je humeur op!

Deze, en andere Lama-cadeaus bekijk / bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share