Nooit meer uit bed rollen met The Shrunks bedrand

Rolt jouw kindje ook wel een uit bed, of gaat je bengel binnenkort de overgang maken naar peuter- of groot bed? Dan is deze nieuwe uitvinding echt iets voor jullie.

The Shrunks komt namelijk met een nieuw product op de markt, de opblaasbare bedrand. Hiermee kan je jouw kind overal veilig laten slapen zonder dat hij uit bed rolt. Zo heeft je kind, en ook jij zelf een rustige nacht.

De bedrand is overal te gebruiken, van hotel tot in camper, of gewoon lekker thuis. Ook zijn de bedranden voorzien van een antislip rand waardoor deze goed op zijn plek blijft liggen. Je kan hem eenvoudig bevestigen door de bedrand tussen het onderlaken en het matras van je kind te leggen.

Dit product is erg geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en wordt geleverd als een klein, licht pakketje met een handig opbergtasje. Ook zit er een handpomp en een reparatiesetje bij. De maten van de bedrand zijn 121 x 17 x 10 cm en is verkrijgbaar voor maar €24,95 bij onder andere www.kleinedreumes.nl.

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …