Magnetron knuffel: warm knuffelolifantje

magnetron_knuffel_olifant_norbi.Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van “pittenzakjes”, die je in de magnetron kunt verwarmen en daarna in je bed kunt leggen zodat je niet in een koud bed stapt, of op je buik, in je nek of waar je eventueel pijn hebt. Warmte is vrijwel altijd ontspannend en aangenaam en de tijd van kruiken en waterzakken is hiermee gelukkig voorbij.

Bij Uiltjeknappen gaan ze nog net een stapje verder: in plaats van een vierkant of langwerpig pittenzakje, kun je daar allerlei leuke knuffels bestellen die ook in de magnetron verwarmd kunnen worden. Wij kregen ter recensie Olifant Norbi toegestuurd.

Screenshot 2014-12-11 at 20.55.08Olifant Norbi is een hele schattige knuffelolifant. Heerlijk zacht en door de vulling lekker zwaar. Echt heerlijk om mee te knuffelen en wanneer je de olifant dicht bij je hebt, ruik je ook nog eens een heerlijke lavendelgeur. Dat alleen al zorgt voor een ontspannen sfeer.

Nog fijne wordt het wanneer je de magnetron knuffel even in de magnetron legt. Hij (of zij?) hoeft slechts anderhalve minuut op maximaal 800 Watt verwarmd te worden om anderhalf uur warmte te geven. Natuurlijk hebben we dat gecheckt en zelfs na anderhalf uur was mijn olifantje nog enigszins warm. Het was heerlijk, hij heeft eerst op mijn buik gelegen, toen op mijn voeten en toen lekker onder mijn kin zodat ik de heerlijke lavendelgeur goed kon ruiken. Poeh, moeilijk om wakker te blijven, héérlijk ontspannen en warm!

Screenshot 2014-12-11 at 20.55.23

Voor (kleine) kinderen is het natuurlijk een feest om deze knuffel te krijgen bij het slapen gaan. Heerlijk geurtje, lekker warm (let bij baby’s op dat ze niet te warm worden, zij kunnen hun eigen warmte nog niet goed reguleren!) en heerlijk zacht. Screenshot 2014-12-11 at 20.35.30Overdag een lieve knuffel, ’s nachts een soort kruikje. Wanneer je deze magnetron-knuffel aan kinderen geeft, moet je hem na het opwarmen in de magnetron wel even “opschudden” om er zeker van te zijn dat de warmte goed verdeeld is. En, zoals gezegd, zorg dat je kind het niet té warm krijgt in zijn/haar bedje. En wanneer je kindje koorts heeft, kun je deze knuffel beter niet opwarmen natuurlijk.

Deze knuffel heb ik lekker zelf gehouden. Mijn kinderen mogen hem wanneer ze een keertje verdrietig of ziek zijn uiteraard ook lekker mee naar bed nemen, maar ik voorzie een aangename winter met mijn eigen knuffel-olifantje!

Knuffel-olifantje Nordi en andere magnetronknuffels kun je bestellen bij Uiltjeknappen, klik hier om ze allemaal te bekijken >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Beste dag uit voor moeders: zonder het gezin

Een dagje weg met gezin is natuurlijk heel erg leuk, maar soms heb je als …

Share
Share