Sassy Rock & Roll Stapelaar

De Rock & Roll Stapelaar van Sassy is mooi speelgoed om te zien. Het maakt geluid, de kleuren zijn vrolijk en de ringen voelen prettig aan. Het valt wel op hoe licht de ringen zijn. Het spreekt mijn dochter van 6 maanden oud meteen aan en ze duikt er dan ook snel op af. Het idee achter dit speelgoed is, dat het naast leuk is om de ringen te rijgen om de standaard, je hem ook kunt rollen. Door de grote ringen aan de buitenkant te doen en je baby op de buik te leggen, kunnen ze proberen ‘erachteraan’ te kruipen en rolt het speelgoed steeds verder. Handig als je het artikel over de babydweil hebt gelezen…

Op de doos staat dat het speelgoed geschikt is vanaf 6 maanden. Mijn dochter is net 6 maanden geworden en is zeker geïnteresseerd. Ze pakt de ringen en probeert er van alles mee. Omdat ze nog niet los kan zitten, is het lastig voor haar om ze op de pilaar te krijgen. Ook heb ik geprobeerd om volgens de aanwijzingen het kruipen te stimuleren. Ik denk wel dat dit uiteindelijk effect heeft, maar het is ook frustrerend voor de jongere baby’s als het speelgoed steeds wegrolt. Nou heb ik een kind met een eigen willetje, dus zij wordt boos als het niet meteen lukt zoals ze zou willen. Zij is nog echt te jong voor deze tuimeltoren.

Ik merk dat ik wel enthousiast ben over deze Rock & Roll stapelaar. Ik denk wel dat ze eigenlijk nog iets ouder moet zijn om er echt goed mee te kunnen spelen. Het stimuleren van het kruipen is leuk, en ik denk dat het ook effect heeft, maar omdat de ringen zo licht zijn rolt het snel te ver weg en dan is de interesse van mijn dochter meteen weg.

Share

About Judith Faas

mail@judithfaas.nl'

Check Also

Kneekers

Er is veel aandacht voor goede schoenen voor de eerste stapjes van kinderen. Maar voordat …

Share
Share