Lekker buitenspelen met Stoer en Sterk

jonge boerstoer en sterk opdrukken van kinderoverallStoer en Sterk introduceert overalls speciaal voor kinderen. Van zuurstokroze met paardeprint tot zwart met tractor. De overalls kenmerken zich door felle kleuren, gave prints en veel speelgemak. Zo kunnen kinderen lekker buiten spelen, zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over vuile kleren.

Buiten spelen blijft favoriet
Bijna een derde van de Nederlandse ouders vindt dat hun kind te weinig buiten speelt. De TV en computer winnen aan populariteit, ook onder jongere kinderen. Toch staat buiten spelen nog steeds op nummer 1 als het gaat om favoriete bezigheden van kinderen tussen 6 en 8 jaar. En – zo zeggen deze kinderen – als we buiten spelen zijn we niet bang om vies te worden (Bron: Qrius, 2010). Wij moeders daarentegen wel! 40% Van de Nederlandse kinderen geeft aan dat hun ouders boos worden wanneer ze vuil thuiskomen na het buiten spelen (Bron: Omo, 2007).

Stoer en Sterk introduceert daarom een collectie overalls speciaal voor kinderen. Deze kinderoveralls zien er leuk uit (knoop ook eens de bovenkant om de middel van je kind voor een hippe ravotbroek) en bieden kinderen veel speelgemak. Met veel zakken, goede ritsen (voor de plaspauze van jongens… de rits kan ook van onderen naar boven open), veel bewegingsruimte en een soepele pasvorm. Kortom, een heerlijk ravot pak om uren in te spelen.

De Stoer en Sterk kinderoveralls zijn er in 4 verschillende kleuren met 5 verschillende opdrukken. De overall is verkrijgbaar in vier verschillende kindermaten, namelijk maat 98, maat 116, maat 128 en maat 140. De prijs is €25,- inclusief verzendkosten. Kijk voor meer informatie op www.stoerensterk.nl.

Lees ook:
Shainware, vertel het met je armband
De nieuwste Shrek film

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Superleuke elastiek-spelletjes [recensie]

In deze doos zitten kleurige kaarten waarop een heleboel elastiekspelletjes stap voor stap zijn uitgelegd. …