Tand eruit – pannenkoek er in [persoonlijke blog]

Bij ons geen tandenfee. Alle drie mijn kinderen hebben het gepresteerd om hun eerste gewisselde melktand in te slikken! De oudste zie op oudejaarsavond “hé, er zit bloed aan mijn oliebol”, de tweede slikte de tand met een snoeptomaatje door en de derde kwam zonder tandje uit school en vertelde dat hij aan het begin van de les nog een tand had, en aan het einde ervan niet meer…

 

We zijn toen wel een traditie gestart: wanneer je een tand verliest, mag je kiezen wat je wilt eten! Ik had er even geen rekening mee gehouden dat bepaalde tanden (hoektanden, kiezen) vrij kort na elkaar gewisseld worden en dat dat met een tweeling in huis betekent dat er soms meerdere tanden per week uitgaan…

Maar goed, dochterlief, geen held in het uittrekken van losse tanden, die vallen uiteindelijk door zwaartekracht naar beneden, verloor gisteren weer een tandje. En ze koos ervoor om zelf pannenkoeken te bakken. Uit een recensieboekje (Pannenkoeken & crêpes) wat we onlangs in huis hadden gekregen: chocoladepannenkoeken met aardbeien!

 

En die pannenkoeken waren heerlijk! Wat mij betreft gaat haar andere losse tand er snel uit en kiest ze hetzelfde eten! En ja, ze hebben ook hun tanden gepoetst na het eten!

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Valentijnsdag? Warmte kan je redden!

Valentijnsdag is bedoeld als een dag om je geliefde te verwennen, of om een geheime …