Muzikaliteit ontdekken met Tweet Beats

Nu kan iedereen kan muzikaal zijn, want hier zijn de Tweet Beats! Deze bijzondere vogeltjes hebben elk hun eigen stijl en geluid en toveren iedereen om tot een ware maestro. Het enige dat je hoeft te doen is de vogeltjes op één van de takken in de boom zetten en ze beginnen met muziek maken.

Omschrijving:
Dit is de Tweet Beats basisset om je eigen muziek te maken. Het pakket bevat een boom en vier verschillende vogels om verschillende symfonieën te maken.

In deze basisset vindt je de volgende vogeltjes:

 • Strandbal Bobbie
 • Jenny
 • Binky
 • Mc Jay

Verder kun je de collectie nog uitbreiden met onder andere:

 • C.H.I.P.
 • Diva
 • Pingy
 • Beaty

Je plaatst de verschillende vogeltjes op één van de vier podia en zo kun je vervolgens weer nieuwe hits toevoegen aan je Tweet Beats repertoire. In totaal zijn er twintig Tweet Beats die samen garant staan voor eindeloos speelplezier. Daarnaast leert het je kind(eren) melodieën en ritme herkennen.

Het is een erg leuke manier om je kinderen muzikaal te maken.

Mening:
Wij vinden de Tweet Beats erg leuk. In eerste instantie dacht ik dat de vogeltjes bepaalden welk geluid je hoort, maar toen we het gingen uitproberen kwamen we erachter dat het de plek op de boom bepaald wat je hoort.

 • De blauwe tak is de bas.
 • De gele tak is voor de drums.
 • De groene tak is de melodie.
 • De rode tak (en tevens de bovenste) is de zang.

Wat ons betreft de leukste tak. Wil je op een filmpje zien hoe we we het vonden? Dan dat via DEZE link. Het is absoluut een aanrader! Het is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

De Tweet Beats bestel je hier >>>>

About Angela Stegeman

79.angela@gmail.com'
Mijn naam is Angela. Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Blogger en schrijver sinds 2006. Ik heb sinds 1998 de ziekte ME/CVS. Daardoor heb ik een continu gebrek aan energie heb en ben ik ernstig beperkt. Denk aan een continu durende lockdown ;-). Verder ben ik heel gelukkig hoor! Ik ben de trotse moeder van dochter Elize (2007) en zoon Samuël (2011). Beiden hebben zo hun eigen problemen en zijn anders dan anderen. Dat is uitdagend, maar ook heel erg leuk.

Check Also

Juni-maand is kwartet-maand

Op de lagere school leerde ik alternatieve namen voor maanden, zoals louwmaand (januari) en zomermaand …