Vrouwen zijn gewoon slimmer

vrouwen-zijn-gewoon-slimmer-recensie-copyright-trotse-moeders-1Kun je je een wereld zonder mannen voorstellen? Geen misdaad en veel gelukkige, dikke vrouwen.. Nicole Hollander

De eerste regel van een decolleté: niet de diepte telt, maar de plaats en het moment. Elisabeth Squires

Deze humoristische bundel staat vol met briljante uitspraken van enkele van de meest gevatte vrouwelijke breinen ter wereld. Vrouwen van alle rangen en standen geven onbetaalbaar advies over allerlei onderwerpen: van liefde, vriendschap, seks en chocolade tot kinderen, mode, huisdieren en diëten. Dit boek is grappig, pittig, ruimdenkend, creatief, onbevreesd, sexy, intelligent, optimistisch en voortreffelijk onthaard, net zoals de vrouwen die de uitspraken hebben gedaan en de vrouwen die ze lezen. En één ding is zeker: het is NIET bedoeld voor mannen!

Recensie
Vrouwen zijn gewoon slimmer. HA! Dat is nog eens leuk, ik kan dit gewoon ongestraft opschrijven, want het is de titel van een boek wat ik mag recenseren. Vrouwen zijn gewoon slimmer. Ik schrijf het gewoon nog een keer op! De titel van dit boek is dus: Vrouwen zijn gewoon slimmer!

vrouwen-zijn-gewoon-slimmer-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Op zich had het boek uit blanco pagina’s mogen bestaan, dan had ik het nog met veel plezier in mijn boekenkast gezet. Vrouwen zijn gewoon slimmer staat echter vol met citaten, van bekende en minder bekende mensen. Opvallend genoeg allemaal vrouwen 😉

vrouwen-zijn-gewoon-slimmer-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Een heerlijk boek om door te bladeren, citaten uit te halen en om cadeau te doen. En hier komen de mannen toch nog aan de beurt: Trotse Vaders, dit is een ideaal (Moederdag)cadeau!

Vrouwen zijn gewoon slimmer
Hardcover, 128 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit boek hier >>>>

vrouwen-zijn-gewoon-slimmer-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share