Telekids Familie Feest [verslag]

Vanmorgen waren we te gast bij het RTL Telekids Familie Feest wat in samenwerking met Van Hoorne Entertainment gehouden werd in Gorinchem. Lekker centraal in Nederland, met meerdere dagen van meerdere shows per dag, dus gelegenheid genoeg voor iedereen met (jonge) kinderen om er heen te gaan. En wat was het een feest!!

Wij gingen naar de vroege voorstelling, zondagochtend 10.00. We mochten er al een uur eerder zijn, wat geen probleem was met mijn vroege vogeltjes. En toen was het, ondanks het vroege tijdstip, al gezellig druk, maar niet zo druk dat het voor jonge kinderen onprettig werd. Waar het drukker was, bij de draaimolen bijvoorbeeld, of bij alle Telekids-helden, stonden keurige, niet te lange rijen, waardoor iedereen goed aan de beurt kon komen.

 

Er was een show van Thomas de Stoomlocomotief. Een professionele show, zoals je bij Van Hoorne gewend bent, met “de dikke controleur” en uiteraard met de echte Thomas! En natuurlijk werd het publiek erbij betrokken zodat jong en oud mee zat te roepen.

Ruim op tijd werden we er op geattendeerd dat de tribunes toegankelijk waren voor de show. En nadat het publiek opgewarmd was door mee te zingen en mee te dansen, zorgden Wardo Wonder en Hans & Grietje er voor dat het familiefeest gevierd kon worden.

Eén voor een werden de gasten uitgenodigd. Het publiek moest meehelpen om te voorschijn te toveren wie er uitgenodigd ging worden. Zo kwamen Fien & Teun en Pipo de Clown & Mamaloe op en verzorgden zelf een liedje / dansje.

 

Daarna was het de beurt aan Ernst & Bobbie:

Vervolgens kwamen “de boeven” en Jul & Julia. Erg komisch: de boeven die proberen voor Jul en Julia door te gaan en heerlijk vals zongen…

 

Toen maar liefst drie prinsessen: Assepoester, Sneeuwwitje en Rapunzel en de vrolijke dames van Raak!

 

En toen was het, samen met Wardo Wonder (met nog een spectaculaire tovertruc) en Hans & Grietje, tijd voor de grote finale!

Door de opbouw in korte stukjes met iedere keer andere bekende personen en personages, was het ook voor jonge kinderen prima vol te houden. Het was een genot om naar alle dreumesen, peuters en kleuters te kijken die mee stonden te dansen! De muziek was niet te hard, echt geschikt voor alle kinderen, vanaf erg jong tot de leeftijd van mijn tweeling, die zich prima vermaakt heeft.

  

Na afloop waren alle activiteiten, zoals kleuren, springkussens etc weer gratis toegankelijk, er was eten en drinken te koop en iedereen kon met alle helden op de foto, die echt de tijd namen voor hun fans.

  

We hebben echt genoten. Er was een heel ontspannen sfeer en door de opzet van het totale programma was er voor iedereen wat te beleven. De ochtend werd afgesloten met een grote parade waar ook weer alle Telekids / Van Hoorne helden aan mee deden. Wij hebben die helaas niet gezien omdat we ook nog op het Dierenplein genoten hebben.

 

Er was van alles, onder andere een dierenambulance, pony-rijden, goed getrainde honden, slakken, konijnen (met een erg aardige man erbij die goede tips gaf voor ons bejaarde konijn), kinderboerderij en als hoogtepunt voor de kinderen (en mij) een slang die je mocht vasthouden.

 

Tot slot kregen de kinderen nog een mooi magazine gratis mee en konden we terugkijken op een zeer geslaagde ochtend, met heel veel vrolijkheid en plezier, professionele shows en een perfecte organisatie.

Complimenten aan alle mensen die zo vriendelijk met de kinderen omgingen. Volgend jaar gaan wij zeker nog een keer en ik kan iedereen aanraden om bij de volgende editie een bezoek te plannen, het is de moeite waard en een onvergetelijke ervaring voor de kinderen.

 

Voor meer informatie, klik hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

The Christmas Show 2019 [verslag]

Zaterdag ben ik met mijn 13-jarige tweeling en een 14 jarige klasgenoot naar The Christmas …

Share
Share