Elke dag een leuke tip

Er gebeurd elke dag zo veel verschillende leuke dingen in de Nederlandse hoofdstad, dat het lastig is om een keuze te maken. Wat is er deze woensdagmiddag te doen voor de kinderen? Is er zaterdag misschien iets leuks om te doen met z’n tweeën? Weer naar de speeltuin en weer uit eten?

I Amsterdam heeft iets ontzettend handigs ontwikkeld zodat je altijd de leukste tips krijgt: de Tip van de Dag. Download gratis de widget ‘Tip van de Dag’ en krijg elke dag een update van evenementen, festivals en tentoonstellingen. Ook erg handig is dat de widget wel een week vooruit kijkt. Dan heb je nog genoeg tijd om een oppas te regelen of vriendjes van je kind mee te vragen!

Kijk hier voor meer informatie over de ‘Tip van de Dag’>>
Download hier gratis deze widget>>

Lees ook:
Kind (9) schrijft programma voor iPhone
Download gratis de tip krant over opvoeden
Download de ultieme baby-uitzetlijst

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het wilde leven van Benjamin Bontje

Bij Het wilde leven van Benjamin Bontje denk je misschien niet meteen aan….. een rat. …