Voetjes meten met de iPad

Dat kinderen veel groeien is natuurlijk niets nieuws, en we willen dit dan ook op zo een natuurlijk mogelijke manier laten gebeuren. Vooral bij de voeten is dit erg belangrijk. Het natuurlijk laten groeien van de voeten gaat niet vanzelf. Nou ja, eigenlijk wel, we moeten dit alleen niet in de weg gaan staan. Voeten groeien best snel bij kinderen, vooral als deze in de groei zijn, en goed passende schoenen zijn dan van essentieel belang.

Omdat natuurlijk niemand wilt dat de voeten van zijn of haar kindje scheef gaan groeien, waar het kind later last van kan krijgen, hebben Dolcis en Scapino een nieuwe voetjesmeet-app ontworpen.

Hoe werkt het?
De werking van deze voetjesmeet-app is erg makkelijk. Zorg dat het kind waarvan de voeten gemeten gaan worden ergens stevig op een bank of stoel zit. Laat het kind de rechter voet ophoog tillen en plaats de iPad tegen de onderkant van het voetje aan, waarbij de hiel tegen de streep op het scherm zit. Eventjes wachten, en de app geeft precies aan welke maat het voetje van het kind heeft. Dit kan t/m maat 31.

Ook is er de mogelijkheid om in de app direct door te gaan naar de websites van Scapino en Dolcis, waar je direct in de gewenste maat schoenen kunt bekijken.

LET OP: Ga nooit op de iPad staan!

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Hoe houd jij jouw kind warm in de herfst?

De herfst is alweer begonnen en dat betekent dat het koude weer ook voor de …

Share
Share