Wickie – Tegen de wind in (DVD)

tegen de wind inHoog in het noorden, in een schattig dorpje diep in de bossen, woont het allerleukste Vikingjongetje ter wereld: Wickie. Samen met papa Halvar en zijn vikingvrienden beleeft hij de meest spannende avonturen aan land en op zee. Hij onderneemt gevaarlijke tochten, trotseert woeste oceanen en verslaat de boosaardige Viking Sven. En al is Wickie klein en misschien niet zo sterk… hij is wel erg slim. Zitten zijn vrienden diep in de problemen, dan wrijft de kleine jongen even onder zijn neus en… hopla! Een idee!


DSC07234Recensie
Wickie de Viking…wie kent hem niet? Mijn zoon vindt Wickie de Viking in elk geval heel erg leuk. De kleine Viking die zich uit elke situatie weet te redden. Samen met de andere Vikingen beleeft Wickie heel wat avonturen. Op deze DVD komen Wickie en de vikingen o.a. in een storm terecht. Lukt het ze om deze storm veilig te trotseren?

Ook vinden ze flessenpost. Ze vinden niet één fles maar heel veel flessen met een brief erin. De Vikingen gaan op onderzoek uit. Ook komen de Vikingen midden in de nacht wel een monster tegen. Lukt het ze om dit monster te verslaan? En wat als ze oog in oog komen te staan met een gevaarlijke wolf? En kan Wickie zijn vader redden met behulp van een toverpot?

DSC07237Deze DVD bestaat uit 6 afleveringen van Wickie, met een totale afspeeltijd van ongeveer 70 minuten. De afleveringen die op deze DVD staan zijn: Tegen de wind in, Hout afkloppen, Het monster, Pas op voor de wolf, Dagda’s toverpot en Halvar op de proef.

Wickie – Tegen de wind in
DVD, Studio 100, 70 minuten
Bestel deze DVD hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share