TEEN MOM is terug

De succesvolle serie Teen Mom is terug en vanaf 16 mei op MTV te zien. In dit vervolg op 16 & Pregnant geven tienermoeders een kijk in hun leven en laten ze zien met welke uitdagingen ze dagelijks te maken hebben. Het eerste seizoen van Teen Mom was een van de best bekeken programma’s op MTV in 2010.

In 16 and Pregnant volgden we Chelsea, Jenelle, Kaylin en Leah op weg naar het moederschap. Nu zien we hoe het de jonge moeders vergaat. In elke aflevering laten de tienermoeders zien welke uitdagingen er op hun pad komen: huwelijken, relaties, support van de familie, adoptie, geldzaken en het halen van een diploma. Wat komt er allemaal bij kijken als je 16 bent en je eigen gezin probeert te stichten?

Teen Mom seizoen 2 is vanaf maandag 16 mei om 20:00 uur te zien op MTV.

Lees ook:
Weinig tienerbevallingen in Nederland
Push-up bikini voor jonge meisjes
Nederlandse jeugd leeft gezonder

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …

Share
Share