Snuffie Hup Compact – reisspel

IMG_2339Het ondeugende konijntje in een compacte versie. Trek om de beurt aan een worteltje van Snuffie Hup. Als Snuffie omhoog springt uit zijn konijnenhol, ben je af. De speler die als laatste over blijft is de winnaar!

Recensie
Snuffie Hup is een leuk spelletje waarbij je om de beurt een wortel uit de berg moet trekken waar Snuffie op staat. De spanning stijgt wanneer er steeds meer wortels uitgetrokken zijn. IMG_2337Want als Snuffie van zijn berg springt wanneer jij de wortel eruit haalt ben je af. IMG_2338Al moet ik er bij zeggen dat onze kinderen deze laatste regel wat hebben veranderd. Bij hun is het zo dat wanneer Snuffie omhoog springt je hebt gewonnen.

Snuffie Hup Compact is een ideale uitvoering voor onderweg, er zitten namelijk geen losse onderdelen aan die je kwijt kunt raken. Dit maakt het dat onze kinderen dit spel gemakkelijk in de tuin, in de auto of op vakantie kunnen spelen zonder dat wij steeds moeten checken of alles nog compleet is. IMG_2307Al vonden onze kinderen het na het spelen van de grote versie het in het begin jammer dat de wortels er niet uit konden en Snuffie niet echt in de lucht vliegt, zien ze nu ook het voordeel ervan dat ze dit spel overal mogen spelen.

Snuffie Hup Compact is een leuk spelletje als vermaak op de achterbank of in de tuin. Een echte reisversie van de ‘grote’ variant van Snuffie Hup. Ik moet eerlijk bekennen dat als ik kan kiezen ik liever de grote versie speel omdat deze net wat spannender is door de wortels die je er echt uit kan trekken en het rondvliegende konijn.

Snuffie Hup – compacte reiseditie
Bekijk op bol.comSpel, compact, Goliath
Bestel dit reis spel hier >>>>

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Leuke Dwarsligger-actie

Kennen jullie ‘dwarsliggers’? En dan niet als in kinderen-die-boos-zijn-en dwars-in-het-gangpad-in-de-supermarkt-gaan-liggen, maar als boeken die in …

Share
Share