Waarom deze ovenschotel Pluim ovenschotel heet, weet ik eigenlijk niet. Maar ik weet wel dat hij erg lekker is!
Nodig:
Schijfjes aardappelen
Gehakt
1 ei
2 beschuiten
Halve rode ui
2 teentjes knoflook
Beetje peper
Crème fraîche
Melk
Bereiding:
Gehakt rul bakken nadat er de beschuiten, ei, ui, knoflook en peper erbij zijn gedaan.
Aardappelschijfjes in de ovenschotel doen.
Rul gebakken gehakt er op verdelen.
Plakken courgette hierover.
Nogmaals wat aardappelschijfjes.
Doe de crème frache in een pan samen met 2 bekers melk
Verwarmen tot de crème frache is opgenomen.
Verdelen over de ovenschotel.
Naar behoefte kan er ook geraspte kaas overheen.
90 minuten in de oven. 60 minuten met aluminiumfolie er op en daarna zonder.
Voor andere recepten van Trotse Moeders, klik hier >>>>