VTech – Baby Telefoontje

Hallo… Wie belt daar?

Met het VTech Baby Telefoontje kan jouw dreumes zelf telefoontjes plegen. Druk op de knoppen en ontdek cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet.

Wanneer je kindje op de knipperende berichtentoets drukt, hoort het vrolijke berichtjes. Met de beltoets kunnen de dierenvriendjes gebeld worden. Er zijn in totaal 8 melodietjes en 2 gezongen liedjes te horen. De vrolijke zinnetjes, melodietjes en geluiden zorgen voor veel bel- en leerplezier voor je kind! Als er een tijdje niet gespeeld wordt met de telefoon schakelt deze zichzelf uit. Zo voorkomt hij dat de batterij te snel opraakt.

Dit Baby Telefoontje is het nieuwste product van VTech en ligt net in de winkels. Dit speelgoed is bedoeld voor kinderen van 6 maanden oud tot 3 jaar en heeft een verkoopadviesprijs van €  15,99.

Lees hier onze recensie>>

Dit product wordt op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees hieronder de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Sim Only abonnementen: voordelig voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement voor jezelf of voor je kind? En …

Share
Share