myrna goossen

Weltrusten Kleine Dromer

Myrna Goossen (tante en tv-presentatrice) en Antonetta Eilers (moeder en kunstenares) hebben elkaar gevonden in hun wens dat alle kinderen op aarde zich veilig en geliefd voelen. Welterusten Kleine Dromer is een resultaat van die wens en komt uit beider harten; In de hoop dat alle kleine dromers lekker zullen gaan slapen… zonder angst voor spoken onder het bed, monsters die op bezoek komen of draken in de kast.

Het boek staat vol met korte gedichten over dromen en slapen. Natuurlijk hele mooie en leuke dromen. De bladzijde is helemaal gevuld met mooie tekeningen om die fantasie helemaal los te laten gaan.

Recensie:
Lekkere korte gedichtjes die je kan lezen voor het slapen gaan. De kinderen moeten wel prachtige dromen krijgen van deze gedichten! Een stukje van mijn favoriete gedicht in dit kinderboek:

Laten we de wereld op zijn kop zetten vannacht
In onze dromen gekke dingen doen die niemand verwacht
We bouwen zandkastelen op de maan
Daar komt limonade uit de kraan

De tekeningen zijn heel erg mooi gemaakt. Bij het boek zit een gratis poster, met dezelfde mooie tekeningen en een prachtig gedicht. Leuk voor de kinderkamer!

Welterusten Kleine Dromer – Myrna Goossen
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Tatra Media

Lees ook:
Brrrrr, de Kindereter
Bout en Moertje
Win je eigen Sprookjesboomboek

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

4 & 5 mei 2020

In de aanloop naar 4 & 5 mei 2020 hebben we een aantal boeken extra …

Share
Share