Gonnie & vriendjes in ganzenpas – flapjesboek

Screenshot 2014-05-08 at 14.39.54In deze speciale jubileumuitgave komen Gonnie en haar vriendjes zich allemaal netjes voorstellen en ontdek je wat elk gansje uniek maakt. Een dik kartonboek met maar liefst 44 flappen!

Recensie

10 jaar Gonnie en vriendjes. Poeh, meteen schiet ik in een nostalgische bui, want mijn oudste zoon is nu 10 en de boeken over de gansjes Gonnie en Gijsje zijn talloze malen voorgelezen en doorgebladerd. Ieder nieuw boekje was weer een groot succes. Screenshot 2014-05-08 at 14.59.49De plaatjes zijn prachtig, vriendelijk en met humor en de verhaaltjes eenvoudig en leuk.Screenshot 2014-05-08 at 15.00.08

Ter gelegenheid van 10 jaar Gonnie & vriendjes heeft uitgeverij Gottmer een aantal nieuwe edities over Gonnie en de andere gansjes uitgebracht. Onder andere dit flapjesboek: Gonnie & vriendjes in ganzenpas.

Het is een groot formaat boek met een stevige kaft en maar liefst 44 “flapjes”. De pagina’s zijn uitgevoerd in stevig, glanzend (met een vochtige doek af te nemen) karton en de flapjes zijn voorzien van een uitsparing waardoor mini-vingertjes er eenvoudig grip op krijgen zonder meteen de randen van de flapjes te beschadigen.Screenshot 2014-05-08 at 14.59.38

Het is een degelijk uitgevoerd boek wat zeker een hele tijd mee zal gaan. Niet alleen vanwege de kwalitatief goede uitvoering, maar ook omdat het gewoon een heerlijk boek is om eindeloos samen met je kind te bekijken.

Het nodigt echt uit tot ontdekken en ieder flapje is weer een feest. Ook een prachtig cadeautje voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag want het is zeer aangenaam geprijsd (bij bol.com voor € 12,95).

Gonnie & vriendjes in ganzenpas – Olivier Dunrea
Flapjesboek, 26 pagina’s, jubileumuitgave, uitgeverij Gottmer.
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Drukke dag: Kok – flapjesboek

De Vier Windstreken heeft een serie boekjes gemaakt over beroepen in dik kartonnen uitvoering. Je …

Share
Share